اکنون ثبت نام کنید

ورود

فراموشی کلمه عبور

رمز را فراموش کردید ؟ لطفا ایمیل را وارد کنید تا لینک تغییر کلمه عبور به ایمیل شما ارسال شود.

ورود

اکنون ثبت نام کنید

رتبه برتر های کنکور چه رشته هایی را انتخاب کردند

رتبه برتر ها چه رشته هایی انتخاب کردند سوالی است که برای کنکوری ها ایجاد می شود و پاسخ آن را سعی کرده ایم به صورت کامل به شما دهیم.

رشته های تاپ

رتبه های برتر کنکور در ایران در بیشتر موارد به دنبال رشته هایی در حوزه پزشکی، علوم پایه، مهندسی و علوم انسانی می باشند.

در ادامه به معرفی برخی از رشته هایی که بیشترین طرفدار را در بین رتبه های برتر کنکور دارند می پردازیم.

رشته پزشکی، رشته مهندسی برق، رشته مهندسی مکانیک، رشته مهندسی عمران، رشته ریاضیات، رشته فیزیک، رشته شیمی، رشته علوم کامپیوتر، رشته حقوق، رشته مدیریت.

به صورت کلی، رشته هایی که در آن ها امکانات شغلی و حرفه ای بهتری برای بعد از فارغ التحصیلی وجود دارد و یا باعث رشد جایگاه اجتماعی و اقتصادی خانواده ها و افراد می شود، بیشترین طرفدار را در میان رتبه های برتر کنکور دارند.

اگر بخواهیم به صورت تخصصی تر رشته های انتخابی رتبه های ۱ تا ۱۰ را به شما در قالب یک جدول بگوییم، جدول زیر را مشاهده بفرمایید.

رشته های انتخابی رتبه های برتر
رشته تجربی پزشکی – دندان پزشکی دانشگاه های تهران و شهید بهشتی
رشته ریاضی کامپیوتر – مکانیک – برق دانشگاه های شریف، تهران و امیر کبیر
رشته انسانی حقوق – روانشناسی دانشگاه های تهران و شهید بهشتی
رشته هنر عکاسی – طراحی صنعتی  دانشگاه تهران

آیا انتخاب رشته رتبه برتر ها را ملاک قرار دهیم؟

انتخاب رشته قوانین و شرایط خاص خود را دارد و می تواند برای هر فرد متفاوت باشد. رتبه برتر های زیادی هستند که بعد از انتخاب رشته پشیمان می شوند و تغییر رشته می دهند و کسی خبر از این افراد ندارد.

اما رشته های انتخابی توسط رتبه برتر های کنکور، پرطرفدارترین رشته های ایران هستند.

هیچ  وقت نباید خودتان را با دیگران و به خصوص رتبه برتر ها مقایسه کنید زیرا ان ها شرایط متفاوت تری دارند و انتخاب رشته آن ها بسته به شرایط خودشان است.

چگونه انتخاب رشته کنیم؟

انتخاب رشته مهم ترین موضوع ممکن است. حتی از کنکور هم مهم تر است. زیرا اگر بهترین رتبه کنکور را کسب کنید و انتخاب رشته درستی نداشته باشید تمام زحمات شما به باد خواهد رفت.

در مقالات مختلفی انتخاب رشته را مطرح کرده ایم اما اینبار می خواهیم به شما بگوییم راه دیگران را نروید و به سبک خودتان انتخاب رشته کنید.

مهم نیست خانواده شما چه رشته ای را دوست دارند

مهم نیست که رتبه های برتر وارد چه رشته هایی شده اند

اهمیتی ندارد که کدام رشته بازار کار بهتری دارد

مهم نیست کدام رشته پرطرفدار و یا روی بورس است

انتخاب رشته شما باید صد در صد بر اساس علاقه باشد. اگر به یک رشته علاقه نداشته باشید انگیزه ای برای پیش بردن آن ندارید. حتی اگر بهترین رشته ممکن باشد. بسیار زیاد هستند افرادی که وارد رشته های پرطرفدار شده اند اما رغبتی به ادامه آن رشته نداشته اند و از دانشگاه انصراف داده اند و یا رشته خود را عوض کرده اند.

بیشتر بخوانید: نحوه انتخاب رشته صحیح

چرا باید وارد رشته مورد علاقه امان شویم؟
  • شغل دلخواه

انتخاب رشته تحصیلی مورد علاقه، این اجازه را به شما می دهد تا در زمینه‌ ای کار کنید که واقعا از آن لذت می‌ برید. این موضوع باعث رضایت شما از زندگی و شغل شما می شود.

  • رشد شخصی

چون به رشته خود علاقمند هستید، بیشتر مایل هستید برای یادگیری و ارتقا دادن مهارت‌ های خود تحقیق و تلاش کنید. این موضوع کمک می کند تا در جهت رشد شخصی و تحول شغلی خود بسیار پیشرفت کنید.

  • موفقیت در کار

علاقه داشتن به شغل خود باعث افزایش موفقیت در کار برای شما می شود. این موضوع به این دلیل است که بر روی یک زمینه خاص به مهارت‌ های بالا و خاصی دست می یابید و این مهارت‌ ها می تواند بهترین حالت برای کسب و کار شما باشد.

  • پیشرفت علمی و فناوری

فردی که وارد شغل مورد علاقه خود می شود می تواند باعث پیشرفت جهان در آن شغل شود زیرا زمان می گذارد و به مواردی می رسد که کسی تابحال به آن نرسیده است و همین باعث رشد شغل شما در سطح جهانی می شود.

آیا انتخاب رشته رتبه برتر ها را ملاک قرار دهیم؟

چرا افراد از دانشگاه انصراف می دهند؟

انصراف از دانشگاه دولتی علت های بسیار زیادی دارد. اما اغلب افرادی که از دانشگاه انصراف می دهند تا دست به تغییر رشته خود بزنند صرفا بخاطر نداشتن علاقه و شوق نسبت به رشته تحصیلی خود است.

وقتی شما علاقمند به رشته مهندسی کامپیوتر باشید و در نهایت وارد رشته پرستاری شوید، در اولین کلاس خود متوجه این می شوید که شما نمی توانید حتی یک دقیقه هم سر کلاس دروس رشته پرستاری بنشینید.

وقتی که شما عاشق کار های فنی باشید و وارد رشته های فنی مرتبط با علاقه خود شوید، هر روز صبح با شوق سر کلاس درس و کارگاه های مختلف حضور پیدا می کنید.

همین موضوع باعث می شود که شما رشته خود را ادامه دهید یا اینکه تغییر رشته دهید و یا به طور کلی از دانشگاه انصراف دهید و علایق خود را خارج از دانشگاه پیگیری کنید.

جمع بندی

شاید بگویید که بازار کار، تضمین شغل و سایر موارد در انتخاب رشته بسیار تاثیر گذار هستند. ما طبق تجربه خودمان به شما می گوییم که اگر شما فرد توانمندی باشید، بازار کار برای شما وجود خواهد داشت حتی در رشته هایی که به اصطلاح بازار کار ضعیفی دارند.

حتی اگر در بهترین رشته دنیا باشید و هنری در آن رشته نداشته باشید، نمی توانید وارد یک شغل خوب شوید و در نهایت یک شغل معمولی به شما خواهد رسید که به شدت در آینده ناراضی خواهید بود.

ما تلاشمان بر این بود تا طبق تجربه خودمان شما را آگاه کنیم اما انتخاب دست شماست و می توانید هر کدام از گزینه ها را که بخواهید از روی میز بردارید.

پایان مقاله رتبه برتر ها چه رشته هایی انتخاب کردند


در دانش پژوه همه چیز مهیا شده است تا یک دانش آموز، کنکوری و دانشجو بتواند در هر ساعتی که به مشکل درسی و تحصیلی برخورد کرد بتواند مشکل خود را مطرح کند تا برطرف شود.

این مشکلات توسط مشاوران و معلمانی که قصد دیده شدن و فعالیت در زمینه کاری خود را دارند پاسخ داده می شوند. پس اگر مشاور و معلم هستید، دانش پژوه بهشت شماست.

کمالگرایی ما باعث شده است خدمات گوناگونی را ارائه کنیم تا شما بی نیاز از هر چیز برای موفقیت و تحصیل شوید.

معرفی خدمات

ارسال یک پاسخ

6 گام تا اوج گرفتن فاصله داریبیا ببین چه خبره!!
+