اکنون ثبت نام کنید

ورود

فراموشی کلمه عبور

رمز را فراموش کردید ؟ لطفا ایمیل را وارد کنید تا لینک تغییر کلمه عبور به ایمیل شما ارسال شود.

ورود

اکنون ثبت نام کنید

اگر رشته ریاضی را در هدایت تحصیلی نیاوریم چه کنیم؟

دانش آموزان این سوال را دارند که اگر رشته ریاضی را نیاوریم چه کنیم؟ ممکن است شما هم جز افرادی باشید که نتیجه هدایت تحصیلی را دریافت کرده اید و رشته ریاضی را در لیست مشاهده نمی کنید. هر رشته شرایط خاص خود را دارد که هدایت تحصیلی آن را در دانش آموز بررسی می کند و در نهایت آن را اعلام می کند. اگر فردی در هدایت تحصیلی رشته ریاضی را نیاورد، رفتن به رشته ریاضی بدون هدایت تحصیلی ممکن است؟

هدایت تحصیلی رشته ریاضی

برای اینکه در دوره متوسطه دوم وارد یکی از رشته های تجربی، انسانی و ریاضی شوید باید در برگه هدایت تحصیلی مجوز ورود به هر یک از این رشته ها را کسب کنید.

فردی که در برگه هدایت تحصیلی رشته ریاضی را نیاورده باشد نمی تواند وارد این رشته شود؟ پاسخ کلی به این سوال بله است اما افراد زیادی با این مشکل روبرو هستند و دوست دارند در رشته ای تحصیل کنند که در برگه هدایت تحصیلی مجاز به ورود به آن رشته نشده اند.

بنابراین مبنای اصلی ورود به هر رشته ای برای متوسطه دوم، برگه هدایت تحصیلی است. سوالی که دانش آموزان درگیر آن هستند این است که اگر در هدایت تحصیلی رشته ریاضی را نیاورند باید چه کاری انجام دهند؟

بیشتر بخوانید: هدایت تحصیلی چیست؟

نمره لازم برای رشته ریاضی

برای ورود به رشته ریاضی نیاز است که دو شرط اصلی را دارا باشید. این دو شرط تاثیر بسیار زیادی در نتیجه هدایت تحصیلی دارند. هدایت تحصیلی موارد زیادی را دسته بندی می کند که امتیاز این دو قسمت از همه بیشتر و تاثیرگذار تر است.

اولین شرط، شرط معدل است. باید و باید معدل شما بالای ۱۴ باشد. اگر معدل شما زیر ۱۴ باشد به هیچ عنوان اجازه ورود به رشته ریاضی در متوسطه دوم را نخواهید داشت. طبیعی است که هرچه معدل شما بالاتر باشد در اولویت های اول قرار خواهید گرفت و جز ثبت نامی های اول و بدون دردسر خواهید بود.

دومین شرط، شرط حد نصاب نمره در دروس اصلی است. در رشته ریاضی دو درس علوم و ریاضی از اهمیت بالایی برخوردار هستند. نمره این دروس در نتیجه هدایت تحصیلی تاثیر بسزایی دارند.

برای اینکه بتوانید در هدایت تحصیلی مجاز به ورود به رشته ریاضی شوید باید در درس ریاضی و علوم، مجموع نمره شما بالای ۴۲ باشد. برای مثال در پایه هفتم، هشتم و نهم، باید نمره ریاضی شما در مجموع این سه پایه بدون احتساب ضریب بالای عدد ۴۲ باشد.

کاملا مشخص است که هرچه نمره شما بالاتر باشد کار شما راحت تر خواهد بود و در اولویت های بالاتر قرار خواهید گرفت.

اگر رشته ریاضی را در هدایت تحصیلی نیاوریم چه کنیم؟

بزرگترین مشکل برای دانش آموزان پایه نهم این است که نتیجه برگه هدایت تحصیلی آمده است و در رشته دلخواه خود قبول نشده اند. اولین سوال این است که اگر رشته ریاضی را در هدایت تحصیل نیاوریم چه کنیم؟ آیا واقعا نمی توانیم وارد این رشته شویم؟

برای حل این مشکل دو راهکار وجود دارد که در ادامه این دو راه را توضیح داده ایم

  • شرکت در امتحانات تعیین رشته مجدد

اولین راه این است که امتحانات ترمیم معدل پایه نهم را در نظر بگیرید. این یک فرصت عالی است تا اهمال کاری خود در گذشته را جبران کنید. این امتحانات در شهریور ماه برگزار می شوند که فرصتی خوب برای جبران معدل و نمرات درسی خود است. از این طریق می توانید مجوز ورود به رشته ریاضی را کسب کنید.

  • شرکت در سایر مدارس

برخی مدارس نتیجه هدایت تحصیلی را نادیده می گیرند و شما را در صورت امکان در رشته دلخواه شما ثبت نام می کنند. طبیعتا این مدارس هزینه بالایی برای تحصیل در مقطع تحصیلی متوسطه دوم از شما خواهند گرفت.

بیشتر بخوانید: اگر رشته تجربی را در هدایت تحصیلی نیاوریم؟

آیا واقعا رفتن به رشته ریاضی بدون هدایت تحصیلی ممکن است؟

اگر دو راه گفته شده شما را به رشته دلخواهتان نرساند باید بگوییم که راهی ندارید جز اینکه به نتیجه هدایت تحصیلی عمل کنید و در رشته پیشنهادی ادامه تحصیل دهید.

هدایت تحصیلی به صورت دقیق موارد را بررسی می کند و بهترین راه را پیش پای دانش آموز می گذارد. بنابراین ما پیشنهاد می کنیم به تصمیم هدایت تحصیلی عمل کنید و در رشته تعیین شده ادامه تحصیل دهید. قطعا با شناخت بهتر خودتان نتیجه خوبی از رشته پیشنهاد شده خواهید گرفت.

اگر رشته ریاضی را در هدایت تحصیلی نیاوریم چه کنیم؟

رفتن به رشته ریاضی بدون هدایت تحصیلی

جمع بندی

در پایه نهم برگه ای تحت عنوان هدای تحصیلی برای هر دانش آموز ایجاد می شود که این برگه سال های هفتم، هشتم و نهم دانش آموز را زیر نظر دارد و با توجه به نمرات و عملکرد دانش آموز، بهترین مسیر پیشنهادی را به دانش آموز برای ادامه تحصیل ارائه می دهد. مدارس موظف هستند طبق نتیجه هدایت تحصیلی عمل کنند و دانش آموز را فقط در رشته های قبولی ثبت نام کنند.

در این قسمت ممکن است دانش آموزی رشته ای را قبول شود که نمی خواهد در آن ادامه تحصیل دهد و یا به اصطلاح نمره و امتیاز لازم برای ورود به رشته ریاضی را کسب نکرده است. کسانی که با این مشکل روبرو هستند دو راه پیش روی خود دارند: اولین راه شرکت در تعیین رشته مجدد و یا ثبت نام در سایر مدارس است. در صورتی که نتوانید از این دو راه هم نتیجه بگیرید، راهی جز تحصیل در رشته پیشنهادی هدایت تحصیلی نخواهید داشت.

اگر دانش آموز پایه هفتم و یا هشتم هستید از همین الان فرصت دارید تا جلوی اشتباهات خود را بگیرید. سعی کنید تلاش خود را انجام دهید تا عملکرد خوبی داشته باشید و نمرات خوبی را کسب کنید. بسیار زیاد هستند افرادی که دیر به خودشان آمده اند و فرصت را از دست داده اند و حالا در رشته ای تحصیل می کنند که خیلی مایل به ادامه تحصیل در آن نیستند.


وبسایت دانش پژوه پلتفرمی است که دانش آموزان، دانشجویان و کنکوری ها و همچنین مشاوران و معلمان را به هدفشان می رساند.

ما فرصتی را فراهم کرده ایم تا مشاوران و معلمان دیده شوند و دانش آموزان و کنکوری ها نیز مشکلات تحصیلی و درسی خود را حل کنند.

همین حالا می خواهم با این خدمات آشنا شوم

ارسال یک پاسخ