اکنون ثبت نام کنید

ورود

فراموشی کلمه عبور

رمز را فراموش کردید ؟ لطفا ایمیل را وارد کنید تا لینک تغییر کلمه عبور به ایمیل شما ارسال شود.

ورود

اکنون ثبت نام کنید

مهارت دوست یابی در مدرسه و دانشگاه

شاید در موقعیت های مختلفی گیر کرده باشید و این سوال برایتان پیش آمده است که چگونه باید دوست پیدا کنیم؟ مهارت دوست یابی در مدرسه و دانشگاه بسیار در پیدا کردن دوستان خوب تاثیر گذار است.

هر چقدر این مهارت را در خودتان افزایش دهید می توانید دوستان با کیفیت تری را پیدا کنید و از رابطه دوستی خود لذت ببرید. سعی کرده ایم این مهارت را به صورت خلاصه برای شما بیان کنیم تا با این تکنیک ها آشنا شوید و بتوانید دوستان خوبی را در مدرسه و دانشگاه پیدا کنید.

چرا باید دوست پیدا کنیم؟

زندگی به صورت گروهی معنا پیدا می کند. میل به ارتباط با دیگران در هر انسانی وجود دارد.

تنها زندگی کردن و دوست نداشتن یکی از دلایل اصلی افسردگی است. اکثر روانشناسان مردم جامعه را به پیدا کردن دوست تشویق می کنند.

اما افراد بنا به دلایل مختلف نمی توانند دوست پیدا کنند زیرا پیدا کردن دوست نیز مانند سایر موارد نیاز به مهارت دارد. مهارت دوست یابی یک علم است که باید آن را فرا بگیرید.

مهارت های دوست یابی در دانشگاه و مدرسه

ترکیب چند روش با یکدیگر و تکرار و تمرین آن ها شما را به مهارت می رساند که رفته رفته می توانید دوست های مفید تر و بیشتری نیز پیدا کنید.

  • گفتگوی اولیه

مهم ترین نکته برای ارتباط گرفتن و دوست پیدا کردن، گفتگو اولیه است. اگر در مکالمه اول خود نتوانید خوب عمل کنید و یک وایب مثبت به طرف مقابل خود دهید، احتمالا زیاد این آخرین گفت و گو شما با آن فرد خواهد بود.

  • استارت دیالوگ

در شروع اولین دیالوگ راجب مسائل عمومی و ساده صحبت کنید. به این دلیل می گوییم مسائل ساده زیرا باید موضوع صحبت چیزی باشد که فرد مقابل توانایی صحبت راجب آن را داشته باشد.

اگر راجب یک موضوع تخصصی صحبت کنید ممکن است طرف مقابل نتواند صحبت های شما را تکمیل کند یا با شما هم صحبت شود.

  • سوالات شخصی

در برخرد اول مهم ترین نکته ای که باید رعایت کنید این است که سوالات خود را با وسواس بپرسید.

هیچوقت سوالات شخصی را در ابتدای مکالمه نپرسید و بگذارید یک مدت بگذرد بعد وارد مسائل شخصی شوید. شما نباید شخص فضولی در برخورد اول بنظر بیایید زیرا هیچکس از فرد فضول خوشش نمی آید.

  • مثبت باشید

این روز ها افراد به اندازه کافی سوژه و اخبار منفی برای پیگیری کردن دارند به همین خاطر خوششان نمی آید که با دوستان خود نیز در مورد مسائل منفی صحبت کنند.

بنابراین در برخورد های خود با دیگران سعی کنید گله و شکایت نکنید از وضعیت و سعی کنید حس های خوبتان را به طرف مقابل خود منتقل کنید تا این انرژی مثبت بتواند شما را به هم نزدیک و نزدیکتر کند.

  • صداقت

اگر در زندگی خود فردی صادق باشید در تمامی جنبه های زندگی خود موفق خواهید شد. افراد به دنبال فردی هستند که با آن ها صادق باشند. صادق بودن یک امتیاز بسیار بزرگ است که می تواند دوستان زیادی را جذب شما کند.

پس اگر فردی هستید که خیلی صادق نیستید اولویت اول خود را صداقت بگذارید و روی این موضوع کار کنید تا به یک فرد صادق تبدیل شوید.

  • قابل اعتماد بودن

اطراف خود را نگاه کنید، چند نفر اطراف شما هستند که می توانید در مورد مسائل مختلف به آن ها اعتماد کنید و آن موضوع را با این افراد در میان بگذارید؟

با یک بررسی ساده در اطرافیان خود می بینید که اندک کسانی هستند که این ویژگی را دارند، قابل اعتماد بودن.

آیا خودتان فرد قابل اعتمادی هستید؟

اگر هستید که نیاز نیست کار خاصی انجام دهید اما اگر نیستید(با خودتان صادق باشید) باید به شدت روی این موضوع مهم کار کنید. ترکیب صداقت و اعتماد از شما فردی را می سازد که دیگران آرزو دارند با شما ارتباط برقرار کنند.

چگونه در مدرسه و دانشگاه دوست پیدا کنیم

مهارت دوست یابی در مدرسه و دانشگاه

چگونه در مدرسه دوست پیدا کنیم؟

دوست پیدا کردن در مدرسه یک تجربه بسیار جذاب است! نکات زیر می تواند مهارت دوست یابی در مدرسه را به شما یاد دهد:

مشارکت در فعالیت‌ ها

شرکت در فعالیت‌ های مختلف مدرسه مانند باشگاه‌ ها، تیم‌ های ورزشی و یا گروه های هنری فرصت آشنایی با کسانی را به شما می دهد که علایق مشترکی با آن ها دارید.

مشارکت فعال در کلاس

با فعال بودن در کلاس، می‌ توانید با همکلاسی های خود ارتباط بیشتری بگیرید و از این راه دوستان جدید پیدا کنید.

بازی و ورزش

شرکت در بازی‌ ها و ورزش‌ های مدرسه یک فرصت عالی برای آشنایی و پیدا کردن دوستان خوب است.

بحث و گفتگو

استارت گفتگو با افراد جدید و پرسیدن سوال‌ هایی درباره‌ علایق و سلایقشان می‌ تواند در ارتباط گیری اولیه به شما کمک زیادی کند.

صبوری

پیدا کردن دوست نیاز به صبر دارد. صبور باشید و از اینکه با افراد مختلف ارتباط برقرار می‌ کنید، لذت ببرید.

صمیمیت نشان دادن

رفتار دوستانه و صمیمیت می‌ تواند به شما کمک کند تا دیگران نیز رفتار متقابل به شما نشان دهند و دوستی اولیه شکل گیرد.

باید بدانید که همه افراد به دنبال پیدا کردن دوست هستند، پس ارتباط برقرار کردن یک فرآیند دو طرفه است. واقعی باشید و به دیگران احترام بگذارید تا بتوانید ارتبط بگیرید و این ارتباط را ادامه دهید.

چگونه در دانشگاه دوست پیدا کنیم؟

در دانشگاه هم می‌ توانید به سادگی دوستان جدید پیدا کنید. مهارت دوست یابی در دانشگاه شامل موارد زیر است:

۱. شرکت در فعالیت‌ ها دانشگاهی: شرکت در باشگاه‌ ها، گروه‌ های مطالعاتی، تیم‌ های ورزشی یا هر فعالیتی که به علاقه‌ های شما مرتبط باشد، فرصتی عالی برای شناخت افراد با علاقه های مشترک است.

۲. گروه‌ های تحقیقی و مطالعاتی: درس خواندن و کار در گروه‌ های تحقیقی م ی‌تواند باعث شناخت شما با سایر دانشجو ها شود و روابط دوستانه‌ تری برقرار کنید.

۳. سخنرانی‌ ها و رویداد ها: شرکت در سخنرانی‌ ها، دور همی ها، کنفرانس‌ ها و رویداد های دانشگاهی یک فرصت بی نظیر برای پیداکردن دوستان همفکر است.

۴. خوابگاه دانشگاه: افرادی که در اتاق خوابگاه شما هستند فرصت خوبی برای پیدا کردن دوستان اولیه است. این افراد با شما ارتباط هر روزه دارند و ارتباط گرفت با آن ها ساده تر است.

۵. شرکت در دوره‌ ها و کارگاه‌ ها: شرکت در دوره‌ های آموزشی مختلف یا کارگاه‌ هایی که در دانشگاه برای توسعه مهارت های فردی برگزار می شوند، فرصتی برای آشنایی با افرادی با علاقه‌ های مشترک است.

فرایند دوست پیدا کردن زمان بر است و شما نباید با همه ارتباط بگیرید و باید افرادی را پیدا کنید که هم جهت و هم راستا با شما باشند. پس صبور باشید تا بهترین افراد را برای ارتباط پیدا کنید.

احترام متقابل

یک سوال، چه دلیلی دارد که وقتی یک نفر به شما احترام نمی گذارد را به عنوان دوست انتخاب کنید یا رابطه دوستی خود را با آن فرد ادامه دهید؟

این در مقابل دیگران هم صدق می کند. اگر دوست شما از شما احترام متقابل نبیند هیچوقت رابطه دوستی اش را با شما ادامه نمی دهد.

بسیاری از افراد گله می کنند می توانند دوست پیدا کنند اما هیچکدام از آن ها پایدار نیستند و بعد از مدتی از هم جدا می شوند.دلیل این جدایی مواردی است که تا به الان گفته شد.

اما چگونه در محیط های دانشگاه دوست پیدا کنیم به خصوص دوست های جنس مخالف و دوستی عاطفی با جنس مخالف. رابطه عاطفی با رابطه دوستی بسیار متفاوت است و اگر درست شکل نگیرد می تواند به شما آسیب های جدی را وارد کند.

مقاله ای جداگانه برای رابطه عاطفی در دانشگاه نوشته ایم که می توانید در لینک گذاشته شده آن را مطالعه کنید.

رابطه عاطفی در دانشگاه

جمع بندی

مهارت دوست یابی مجموعه ای از رفتار ها هستند که شخصیت جدیدی را از شما شکل می دهند. ایجاد یک شخصیت جدید باعث جذب بقیه افراد به شما خواهد شد.یک شخصیت که دارای اعتماد به نفس، صداقت، و… است.

هیچوقت کسی دوست ندارد با یک فرد بد دهن دوست شود. هیچوقت کسی دلش نمی خواهد دوستی داشته باشد که لباس های نامرتب می پوشد. بنابراین باید مجموعه ای از اتفاقات را در خودتان تغییر دهید تا افراد جدید وارد زندگی شما شوند.

ما یک معجون نداریم که به شما دهیم تا با خوردن آن به یکباره همه عاشق شما شوند و شما را دوست صمیمی خودشان حساب کنند.

ارسال یک پاسخ

6 گام تا اوج گرفتن فاصله داریبیا ببین چه خبره!!
+