شرایط تاسیس کلینیک رادیولوژی – مراحل دریافت مجوز
یکی از مراکز پزشکی پرطرفدار، کلینیک رادیولوژی است. هر فردی که شرایط تاسیس کلینیک رادیولوژی را داشته باشد با طی کردن مراحل دریافت مجوز رادیولوژی، می تواند در طی یک زمان کم به خواسته خود برسد.
اگر شما هم فردی هستید که مایل به دریافت مجوز رادیولوژی هستید این مقاله به صورت تمام و کمال به بررسی این موضوع پرداخته است.
تاسیس کلینیک
کلینیک های زیادی را در سطح شهر دیده اید و ممکن است به این فکر افتاده باشید که یک کلینیک تاسیس کنید. تاسیس کلینیک با وسواس خاصی صورت می گیرید. اولین مورد داشتن مدرک تحصیلی مرتبط با کلینیک مورد نظر است.
اگر قصد تاسیس کلنیک رادیولوژی را داشته باشیم باید چه شرایطی داشته باشیم؟
شرایط تاسیس کلینیک رادیولوژی
اولین شرطی که برای تاسیس کلینیک رادیولوژی وجود دارد شرط مدرک تحصیلی است. اگر در رشته رادیولوژی تحصیل کرده باشید و مدرک کارشناسی به بالا را داشته باشید به شما تبریک می گوییم زیرا شرط اولیه تاسیس کلینیک را دارا هستید.
شرایط متفاوت و زیادی وجود دارند تا شما بتوانید مجوز را کسب کنید. اما اگر اولین شرط را که داشتن مدرک است داشته باشید الباقی شرایط به راحتی قابل حل شدن هستند.
مراحل دریافت مجوز کلینیک رادیولوژی
برای اینکه موفق به اخذ مجوز شوید باید مراحل را قدم به قدم پیش ببرید تا در نهایت مجوز را بدست آورید.در اولین قدم باید مدارک مورد نیاز از جمله مدارک هویتی و مدارک تحصیلی خود را اماده کنید و سپس درخواست دهید تا برای شما پرونده باز شود. بررسی ها از سمت وزارت بهداشت صورت می گیرد.
موارد گفته شده در زیر از موارد مهمی هستند که افراد برای کسب مجوز باید این شروط را فراهم کنند و به وزارت بهداشت نشان دهند.
… پروانه بهره برداری
… لیست اسامی پرسنل ها
∴ تجهیزات و گرفتن تاییدیه آن ها
∴ سند مالکیت یا اجاره نامه محل مورد نظر
موارد بالا حتما باید انجام شوند و یا در دسترس شما باشند که هر وقت نیاز به بازدید حصوری شد بتوانید از عهده آن بر بیایید.
لازم به ذکر است چون کلینیک تخصصی است باید همه چیز در بهترین حالت خود باشد تا تایید شوید و تجهیزات ناقص و مدارک ناقص نمی تواند شما را به مجوز کلینیک برساند.
شرایط ساختمانی مورد نیاز
مساحت ساختمان و یا واحد شما باید بالاتر از ۹۰ متر باشد. اگر در طبقات بالا باشید حتما و حتما موظف به داشتن آسانسور خواهید بود. پس اگر می خواهید مکانی را اجاره کنید که در طبقات بالا است حتما حواستان باشد که ساختمان دارای آسانسور باشد.
دومین مورد مهم برای ساختمان این است که ساختمان نباید کاربری مسکونی داشته باشد در اینصورت ساختمان مورد نظر تایید نخواهد شد.
تمامی دستگاه های مورد نیاز باید دیجیتال باشند و مطابق استاندارهای روز دنیا باشند.
ارتفاع سقف واحد شما باید حداقل ۲.۵ متر باشد. ممکن است بخاطر این مساله سخت گیری نشود اما اگر می خواهید بدون دردسر مجوز بگیرید سعی کنید این مورد هم در زمان انتخاب ساختمان در نظر بگیرید.
شما موظف هستید برای کارکنان خود وسایل و لباس های حفاظتی مرد نیاز را تهیه کنید. علاوه بر کارکنان باید برای بیماران نیز وسایل امنیتی مورد نیاز را فراهم کنید.
سوالات پرتکرار
مدرک دانشگاهی من مامایی است آیا می توانم کلینیک رادیولوژی بزنم؟
خیر شما نمی توانید با مدرک مامایی همچین مجوزی را دریافت کنید. این مجوز فقط برای افرادی صادر می شود که مدرک تحصیلی کارشناسی رادیولوژی را داشته باشند.
رادیوتراپی و رادیولوژی با یکدیگر متفاوت اند، این دو را اشتباه نگیرید
درامد رادیولوژی خوب است؟
قطعا در هر شهری که باشید رادیولوژی هایی وجود دارند که قبل از شما شروع به کار کرده اند و مراجعه کنندگان زیادی دارند.
اگر شما با کیفیت کار کنید و دستگاه های با کیفیتی داشته باشید به راحتی می توانید خودتان را جا بیندازید و مراجعه کنندگان زیادی را دریافت کنید.
به خاطر داشته باشید که پزشک متخصص رادیولوژی نهایتا می تواند در دو نوبت فعالیت کند و بیشتر از آن امکان فعالیت وجود نخواهد داشت.
مدت قرارداد اجاره باید حداقل چندسال باشد؟
اگر مالک باشید که بسیار عالی است اما اگر فضایی را اجاره کرده اید حداقل باید مدت آن قرارداد سه سال باشد. قرار داد سه ساله از شرایط مهم و ضروری برای مجوز نیست و می توانید با مدت زمان اجاره کمتر نیز مجوز بگیرید. اما اگر شرایط اجاره نامه شما بهتر باشد و مدت طولانی تری داشته باشید یک امتیاز محسوب می شود.
جمع بندی
اگر قصد تاسیس یک رادیولوژی را دارید باید بدانید که مراحل کاری آن تقریبا سختگیرانه است زیرا وزارت بهداشت تمام تلاش خود را می کند که مراکز پزشکی در بهترین حالت خود باشند و به افرادی مجوز می دهند که حرفه ای تر در این زمینه عمل کنند. حرفه ای تر از نظر تجهیزات و سابقه.
باید بدانید که رادیولوژی نیز مانند تمامی مراکز نیاز به زمان دارند تا شناخته شوند و اگر فرد عجولی هستید پیشنهاد ما این است سمت تاسیس این مرکز نروید.
فقط افرادی می توانند این مراکز را تاسیس کنند که دارای مدرک کارشناسی رادیولوژی به بالا بشند و امکان تاسیس برای افراد دیگر با مدارک تحصیلی غیر از این وجود نخواهد داشت.
اگر سوالی در مورد شرایط تاسیس کلینیک رادیولوژی و یا مجوز های مربوطه دارید در بخش نظرات می توانید بپرسید تا به شما پاسخ داده شود.
پایان مقاله مراحل دریافت مجوز کلینیک رادیولوژی
دانش پژوه همه چیز را فراهم کرده است تا تمامی محصلان بتوانند در تمامی ساعت های شبانه روز سوالات خودشان را در سایت بپرسند.
همچنین این فضا در اختیار مشاوران و معلمان مشتاق است تا خودشان را با پاسخ دهی به این سوالات نشان دهند
وبسایت دانش پژوه خدمات متنوع و رایگانی را دراختیار هر محصل، کنکوری و مشاوران و معلمان قرار می دهد
ارسال یک پاسخ