اکنون ثبت نام کنید

ورود

فراموشی کلمه عبور

رمز را فراموش کردید ؟ لطفا ایمیل را وارد کنید تا لینک تغییر کلمه عبور به ایمیل شما ارسال شود.

ورود

اکنون ثبت نام کنید

شعار و تبلیغات برای برنده شدن در شورای دانش آموزی – وظایف و تعداد اعضا

یکی از اهداف مدرسه، آماده کردن دانش آموزان برای یک جامعه بزرگتر است. با تشکیل شورای دانش آموزی و فرهنگ انتخاب کاندید و رای دهی، این موضوع در دانش آموزان ایجاد می شود که باید با احساس مسئولیت دست به انتخاب بزنند. این مقاله برای دانش آموزانی است که کاندید شده اند و می خواهند با وظایف و شعار برای شورای دانش آموزی آشنا شوند.

نحوه برگزاری، وظایف، اهداف و چگونه برنده شدن در شورای دانش آموزی مدرسه و سایر موراد مربوطه را کاملا توضیح داده ایم

هیجان شورای مدرسه

یکی از مواردی که در زمان مدرسه وجود دارد و باعث هیجان و رقابت در دانش آموزان می شود، شورای دانش آموزی است. در واقع می توان گفت شورای دانش آموزی مقیاس کوچک تر شورای شهر و یا انتخابات مجلس است.

هیچ تفاوتی ندارد که شما کاندید شورای دانش آموزی باشید یا کاندید شورای شهر. به هر حال شما باید یک مسیر درست را انتخاب کنید تا به پیروزی برسید.

شورای دانش آموزی اهداف، وظایف و سمت های خاص خود را دارد که به بیان همه آن ها می پردازیم.

اهداف شورای دانش آموزی

شورای دانش آموزی یک تَشَکُل است که اهداف خاص خود را دارد و باید بکوشد تا به این اهداف دست پیدا کند. این تشکل با هدف سرگرمی و رقابت ایجاد نشده است و وجود آن بخاطر رشد و بهبود دانش آموزان و گسترش مدرسه است.

مشارکت در امور مدرسه

برقرای ارتباط با مسئولان مدرسه و دانش آموزان

استفاده از هوش و ابتکارات دانش آموزان مدرسه

مسئولیت پذیر کردن سایر دانش آموزان مدرسه در قبال وظایف خود

شناخت نیاز دانش آموزان مدرسه و رفع نیاز آن ها به کمک مدیر مدرسه

این ها فقط برخی از اهداف شورای دانش آموزی است. این موارد جز موارد اساسی هستند که باید مد نظر شورای دانش آموزی قرار گیرند.

وظایف شورای دانش آموزی

بعد از اهداف نوبت به وظایف اعضای شورا می رسد. هر عضو شورا وظیفه خاص خود را دارد و در قبال آن مسئول است. برخی از وظایف شورای دانش آموزی عبارتند از:

ارائه دادن پیشنهاد جهت بهبود شرایط مدرسه

راه اندازی و مدیریت کردن نشریه های دانش آموزی

اجرای برنامه های مختلف بنا به مناسبت های مختلف

شرکت مستمر و فعال در جلسات انجمن اولیا در مدرسه

برگزار کردن مسابقات علمی، فرهنگی، ورزشی و سایر مسابقات مربوطه

اعضای شورای دانش آموزی

در هر پایه تحصیلی تعدادی افراد می توانند نامزد شوند و در انتخابات شرکت کنند. در هر مقطع تحصیلی بنا به تعداد دانش آموزان مدرسه، تعداد افراد برنده متغیر است.

برای مثال در مقطع ابتدایی به ازای هر صد نفر دانش آموز، ۵ عضو اصلی و ۲ عضو علی البدل نیاز است.

در متوسطه اول و دوم اگر تعداد دانش آموزان کمتر از ۲۵۰ نفر باشد تعداد ۵ عضو اصلی و ۲ عضو علی البدل نیاز است.

اگر تعداد دانش آموزان بین ۲۵۰ تا ۳۵۰ نفر باشد به ۷ عضو اصلی و ۲ عضو علی البدل نیاز است و اگر تعداد دانش اموزان یک مدرسه بالای ۳۵۰ نفر باشد ۹ عضو اصلی و ۲ عضو علی البدل نیاز است.

ثبت نام در انتخابات

اصولا انتخابات در آبان ماه برگزار می شود که افراد از ۱۵ روز قبل فرصت شرکت در انتخابات را دارند.بعد از ثبت نام اولیه، اسامی کاندیدا های تایید شده در تابلو اعلانات مدرسه قرار می گیرد تا افراد آن ها را بشناسند.

کاندیدا ها می توانند در صف صبح گاه مدرسه خودشان را معرفی کنند و اندکی صحبت کنند. مدت زمان یک هفته برای تبلیغات در نظر گرفته شده است که هر کاندید می تواند در این زمان خود را به صورت های مختلف معرفی کند و خط فکری خود را به افراد رای دهنده نشان دهد.

نحوه برگزاری انتخابات

انتخابات به صورت کلاس به کلاس برگزار می شود. به این صورت که در زمان تدریس معلم، به مدت زمان چند دقیقه وقت کلاس گرفته می شود و دانش آموزان در محیط مدرسه رای خود را می دهند سپس به کلاس درس برمی گردند.

هر نفر می تواند حداقل یک رای و به نسبت جمعیت و تعداد اعضای اصلی رای دهد. در ضمن شما می توانید برگه رای خود را سفید بیندازید اما توصیه می شود به منظور جلوگیری از تقلب، برگه خود را خط خطی کنید.

تعداد اعضا شورای دانش آموزی

شعار برای شورای دانش آموزی

صمت ها بعد از انتخابات

بعد از انتخابات و مشخص شدن اعضای اصلی و علی البدل، به ترتیب تعداد آرا، صمت های مختلفی به هر فرد داده می شود.

صمت های بسیار متفاوتی وجود دارند مانند رئیس شورا، معاون شورا، بازرس، سخنگو، منشی، دستیار منشی، مسئول پشتیبانی، دستیار مسئول پشتیبانی.

هر فرد یک صمت می گیرد و فعالیت شورا در مدرس شروع می شود. حالا زمان تحقق بخشیدن به وعده ها و اهدافی است که افراد در زمان کاندید شدن آن ها را مطرح کرده است.

چگونه در انتخابات شورای دانش آموزی برنده شویم؟

برنده شدن همیشه نیاز به یک چیز دارد، ذهن برنده. اولین چیزی که باید در شما شکل گیرد، ذهنیت برنده است.

اگر در ذهنتان یک فرد بازنده باشید، فرق نمی کند چقدر شرایط خوب باشد، فضا جوری پیش می رود تا بازنده شوید. اما اگر ذهنیت برنده داشته باشید، فرقی نمی کند چقدر اوضاع بهم ریخته و سخت باشد، در نهایت اتفاقات به گونه ای رخ می دهند تا شما برنده شوید.

برخی عوامل بیرونی هستند که مهم هستند اما عامل ذهنیت برنده از همه مهم تر است. عوامل خارجی کمک کننده در پیروز شدن در انتخابات شورای دانش آموزی چیست؟

منظم بودن

اگر اشخاص دیپلماتیک سطح بالا را دیده باشید می بینید که بسیار افراد منظمی هستند از نظر پوشش، مو، صورت و باقی موارد مربوطه. سعی کنید مانند یک دیپلمات بزرگ رفتار کنید و مطابق با حالات ظاهری آن ها لباس بپوشید و به خودتان برسید.

هیچوقت افراد دلشان نمی خواهد کسی شورا باشد که شلخته است و به خودش نمی رسد چون این موضوع در ذهن آن ها این را ایجاد می کند که این شخص لیاقت شورا بودن را ندارد.

قدرت سخنرانی

از مهم ترین چیزی که افراد سیاسی باید داشته باشند، قدرت تکلم و قدرت تاثیر گذاری بالا از طریق سخنرانی است. اگر یک شورا نتواند خوب سخنرانی کند، نمی تواند اهداف خود را درست بیان کند و به افراد ثابت کند که فرد مناسبی برای شورا شدن است.

وقتی نتوانید خوب سخنرانی کنید و خودتان را نشان دهید، دلیلی ندارد افراد به شما رای دهند. پس روی قدرت سخنرانی و تاثیر گذاری کلام خود کار کنید تا بتوانید دانش آموزان را قانع کنید که فرد مناسبی هستید تا به شما رای دهند.

تبلیغات

وقتی حرف از تبلیغات می آید، بهترین گزینه تبلیغات هوشمند است. دیگر دوران بنر و پوستر زدن تمام شده است. باید با نتایج تبلیغ کنید. چه موفقیت هایی در زندگی خود کسب کرده اید؟ چه کار هایی را با موفقیت به انتها رسانده اید؟

بله، باید توانایی های خودتان را با قدرت سخنرانی به افرادی که می خواهند رای دهند ثابت کنید.

عملگرا بودن

فاصله میان حرف و عمل مهم ترین چیز ممکن برای افراد و جامعه رای دهنده است. وعده های انتخاباتی و چشم انداز ها دیگر برای افراد جذاب نیست. وقتی این وعده ها جذاب می شوند که احتمال رخ دادنشان باشد.

بنابراین باید وعده هایی بدهید که آرمانی و دور از تحقق و دستیابی نباشند. اگر بتوانید نمونه کار ها و کار های مهم قبل خود را نشان دهید و به افراد ثابت کنید که فرد توانمندی در اجرای ایده ها و وعده ها هستید، بسیار عالی است و افراد می توانند به شما اعتماد کنند و رای خود را به شما دهند.

شعار برای شورای دانش آموزی

یکی از دغدغه های دانش آموزان، پیدا کردن شعار برای شورای دانش آموزی و استفاده از شعار مناسب در زمان تبلیغات و معرفی خودشان است. شعار های تبلیغاتی می تواند تا حد زیادی در ذهن دانش آموزان اثر بگذراد و باعث شناخت بهتر شما میان دانش آموزان است.

باید از خودتان سوال بپرسید که هدفتان از شورا شدن چیست؟

اگر شورا شوید قصد دارید چه کار هایی را انجام دهید؟

با ترکیب این دو موضوع می توانید شعار مناسبی را پیدا کنید که خبر از قصد و نیت شما دهد. باید دانش آموزان بدانند که نیت شما بعد از شورا شدن چیست. با دو سوال گفته شده می توانید یک شعار اختصاصی بسازید و با شعار کوتاه می توانید نیت خود را فریاد بزنید.


دانش پژوه راه حلی است برای هر محصل و کنکوری

سوالات و مشکلات تحصیلی و درسی می تواند ذهن یک محصل و کنکوری را آشفته کند

وبسایت ما این فرصت را فراهم کرده است تا شما بتوانید این مشکلات را در آن مطرح کنید

این فضا فراهم شده است تا مشاوران و معلمان مشتاق، به سوالات شما پاسخ دهند و از مزایای پاسخ دهی به سوالات شما بهره مند شوند

آشنایی و استفاده از خدمات

ارسال یک پاسخ

6 گام تا اوج گرفتن فاصله داریبیا ببین چه خبره!!
+