اکنون ثبت نام کنید

ورود

فراموشی کلمه عبور

رمز را فراموش کردید ؟ لطفا ایمیل را وارد کنید تا لینک تغییر کلمه عبور به ایمیل شما ارسال شود.

ورود

اکنون ثبت نام کنید

صفر تا صد رشته بازیگری | چگونه وارد رشته بازیگری شویم؟

رشته بازیگری در دانشگاه به صورت یک دوره ۴ ساله است. پذیرش رشته بازیگری بدون کنکور و با کنکور صورت می گیرد. به صورت تخصصی به بررسی بازار کار، فرصت شغلی، مهاجرت و توانایی های لازم برای ورود به رشته بازیگری پرداخته ایم.

رشته بازیگری

رشته بازیگری یک رشته‌ هنری است که دانشجویان در آن یاد می گیرند که چگونه در نمایش های تلویزیون، تئاتر، فیلم و سایر رسانه‌ های صدا و تصویر نقش بازی کنند. این رشته مهارت هایی مانند سینما، تئاتر، بازیگری، روانشناسی بازیگری، تلویزیون، زبان صدا و بدن و روش های بازیگری در سبک های متفاوت را در افراد ایجاد می کند.

در طول دوره تحصیلی بازیگری، دانشجویان از نظریه های بازیگری و تاریخچه آن آگاهی کسب می کنند. در کلاس های عملی، آموزش مهارت های بازیگری ارائه می شوند. علاوه بر این در این دوره ها، دانشجویان به سراغ فرصت های نمایش در تلویزیون، تئاتر فیلم و سایر رسانه‌ های صدا و تصویر می‌ روند و به صورت عملی تمرین می‌ کنند.

بازیگری رشته ای است که نیاز به استعداد و تمرین بسیار زیاد دارد. داشتن یک شخصیت هنرمندانه، قوی و توانایی ارتباط با دیگران و نشان دادن عواطف و احساسات در بازیگری از ویژگی‌ هایی است که برای موفقیت در این رشته ضروری است.

توانایی های لازم برای بازیگری

وارد شدن به رشته بازیگری همانند سایر رشته ها نیازمند داشتن یکسری توانایی ها و نیازمندی های اولیه است. این موارد عبارتند از:

  • استعداد و علاقه به بازیگری

فردی که قصد ورود به رشته بازیگری را دارد باید استعداد خاصی در زمینه بازیگری داشته باشد و علاقه زیادی نیز داشته باشد تا بتواند این مسیر را شروع و ادامه دهد.

  • توانایی های فیزیکی و صوتی

ویژگی های فیزیکی و صوتی از موارد مهم برای بازیگری است. برای مثال باید توانایی صحبت کردن با صدای بلند، تسلط بر بدن، تنطیم تنفس، راه رفتن و حرکات جسمانی را داشته باشید.

  • توانایی های هنری

توانایی های هنری مانند عواطف و احساسات، نمایش واقعیت در بازیگری، تسلط بر سبک های مختلف بازیگری و توانایی تفسیر کردن نقش ها در بازیگری بسیار مهم اند.

  • توانایی های ذهنی

کنترل ذهن و توانایی هایی مانند تمرکز زیاد، تخیل، خلاق بودن و سایر موارد مشابه برای بازیگری حائز اهمیت هستند.

  • فشار بازیگری

رشته بازیگری فشار بسیار یادی را به افراد تحمیل می کند زیرا در تئاتر ها باید به صورت زنده در صحنه حاضر شوید و نقش خود را به خوبی اجرا کنید.

به صورت کلی ورود به رشته بازیگری نیازمند علاقه، استعداد، تمرین و تمرکز است

بازار کار و فرصت شغلی

بازار کار در رشته بازیگری، به شرایط مختلفی از جمله شرایط اجتماعی سیاسی، فرهنگی و اقتصادی در هر کشور وابسته است. آینده شغلی و بازار کار رشته بازیگری را در ادامه توضیح خواهیم داد.

  • در ایران

با توجه به پر رونق بودن این صنعت در ایران، بازار کار در رشته بازیگری در کشور ما وضعیت به نسبت خوبی دارد. اما رقابت زیادی در این زمینه وجود دارد و فقط بازیگرانی که استعداد و مهارت و تلاش کافی دارند می توانند وارد این صنعت بزرگ شوند. علاوه بر این پرداخت دستمزد و حقوق بسته به موارد مختلف می تواند بسیار متفاوت باشد و عدد ثابتی برای بیان وجود ندارد.

  • در خارج از ایران

بازار کار در رشته بازیگری در خارج از ایران نیز همانند ایران به شرایط گوناگونی بستگی دارد. در کشور هایی که صنعت سینمایی آن ها قوی است مانند هند، آمریکا، بریتانیا و فرانسه، بازار کار در این رشته بسیار رونق دارد و به شدت به فرهنگ نیز وابسته است.

در کشور های دیگر بسته به شرایط مختلف می تواند بازار کار پر رونقی وجود داشته باشد. و می تواند بازار کار ضعیف وجود داشته باشد که این موضوع باید به صورت تخصصی توسط افراد بررسی گردد. دستمزد نیز بسته به شرایط مالی سینمایی کشور های مختلف بسیار متفاوت است.

به صورت کلی با توجه به پلتفرم‌ های استریمینگ، تولید محتوای تلویزیونی و سینمایی که بسیار افزایش یافته اند. این موضوع می تواند به افزایش فرصت‌ های شغلی در این صنعت منجر شود. البته باید توجه داشت که به دلیل رقابت شدید در این صنعت و وجود بازیگران با استعداد در نقاط مختلف جهان، گرفتن نقش در این پروژه ها از رقابت زیادی برخوردار است.

به صورت کلی رشته بازیگری رشته ای است که به شدت به توانایی های فردی افراد بستگی دارد. افراد با پشتکار و تلاش فراوان در این رشته می توانند موفق شوند.

بیشتر بخوانید: رشته کارگردانی

فرصت مهاجرت با بازیگری

بازیگری یک رشته هنری است و فرصت مهاجرت با این رشته بسته به شرایط بازار کار و نیاز های هر کشور متفاوت است. در برخی کشور ها بازار کار برای بازیگران به علت رشد سریع صنعت سینما و تلویزیون بهتر است و فرصت های بهتری برای موفقیت در این زمینه وجود دارد. در بعضی از کشور ها شرایط خوبی برای بازیگری وجود ندارد و رقابت برای کسب نقش سخت تر است.

به صورت کلی، برای مهاجرت اولین قدم این است که راجب بازار کار و فرهنگ کشور مورد نظر اطلاعات کسب کنید. برخی کشور ها مثل آمریکا، کانادا، انگلستان و استرالیا، معمولا بازار کار بهتری برای هنرمندان و بازیگران دارند و مهاجرت با این رشته می‌ تواند به این کشور ها موفقیت آمیز تر باشد.

با این وجود مهاجرت نیاز به توانایی ها و مهارت های خاص دارد. برای موفقیت در مارکت خارجی باید با فرهنگ آن کشور آشنا باشید و از نظر زبان و هنر نیز فرد توانمندی باشید. به همین دلیل قبل از مهاجرت باید در کلاس های مختلفی شرکت کنید تا برای مهاجرت آماده شوید.

برای رشته بازیگری چند سال باید درس خواند توانایی های لازم برای رشته بازیگری

رشته بازیگری بدون کنکور

این رشته برای چه افرادی مناسب است؟

رشته بازیگری برای افرادی مناسب است که علاقمند به فرهنگ و هنر هستند. برای افرادی مناسب است که پشتکار و مهارت کافی را در این زمینه داشته باشند. علاوه بر این به مهارت‌ های کار گروهی، خلاقیت، توانایی هماهنگی با دیگران و شکیبایی نیز در این رشته نیاز است.

افرادی در این رشته می توانند موفق شوند که دارای شخصیتی خودباور، پویا و باهوش باشند و توانایی برقراری ارتباط و جذب توجه مخاطبان را داشته باشند. همچنین داشتن مهارت‌ های فردی مثل توانایی قرار گرفتن در مقابل دوربین، صدا پیشگی، نحوه حرکت و نمایش اعضای بدن، نحوه ارائه صحنه و توانایی درون‌ گرایی نیز در این رشته بسیار حائز اهمیت است.

با این وجود برای ورود به این رشته، بدون آموزش های حرفه ایی ممکن نیست و حتما باید آموزش ها را به ترتیب اولویت دنبال کنید. با توجه به پیچیدگی های این رشته پیشنهاد می شود حتما با یک مشاور قبل از ورود به این رشته صحبت کنید.

رشته بازیگری بدون کنکور

برای ورود به این رشته می توانید به صورت رشته بازیگری با کنکور و بدون کنکور(پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی) اقدام کنید. دانشگاهایی که ظرفیت محدود و رقابت زیادی دارند فقط از طریق نتیجه کنکور دست به پذیرش دانشجو می زنند. اما دانشگاه های ظرفیت دار با رقابت کم، پذیرش را بر اساس سوابق تحصیلی یا همان پذیرش بدون کنکور انجام می دهند.

پایان مقاله توانایی های لازم برای رشته بازیگری

دیدگاه ها ( ۲ )

  1. سلام وقت بخیر آیا رشته بازیگری در مقطع دکتری ارائه میشود

ارسال یک پاسخ

6 گام تا اوج گرفتن فاصله داریبیا ببین چه خبره!!
+