اکنون ثبت نام کنید

ورود

فراموشی کلمه عبور

رمز را فراموش کردید ؟ لطفا ایمیل را وارد کنید تا لینک تغییر کلمه عبور به ایمیل شما ارسال شود.

ورود

اکنون ثبت نام کنید

رشته ارتوپدی در کنکور – رشته ارتوپد فنی؛ درامد + بازارکار رشته ارتوپد

رشته ارتوپدی یک تخصص است که شما می توانید بعد از دوره پزشکی عمومی وارد این تخصص شوید. در این مقاله به بررسی این تخصص و تفاوتش با رشته ارتوپد فنی می پردازیم تا شما با آگاهی کامل وارد این رشته شوید. انتخاب یک رشته با آگاهی کامل از آن، باعث موفقیت شما در آن حوزه می شود. بازار کار رشته ارتوپدی نیز به تخصص افراد بستگی دارد که در ادامه آن را بررسی کرده ایم.

orthoped – دلیل ایجاد

بیماری های استخوان مانند شکستگی، در رفتگی و بیماری مفصل ها توسط جراح عمومی به بررسی و عمل می انجامید.رفته رفته تخصصی در ایران شکل گرفت به اسم متخصص ارتوپد که این وظیفه از جراح عمومی به یک متخصص ارتوپد محول شد.

یک متخصص…

یک متخصص ارتوپد به تشخیص بیماری و ارزیابی کردن آن می پردازد و با توجه به تشخیص نوع بیماری، درمان را شروع می کند.بیماری هایی مانند آسیب های مربوط به اسکلت و عضلات یک فرد.

انواع جراحی

یک متخصص ارتوپد، جراحی های مختلفی را انجام می دهد.جراحی هایی مانند تعویض مفصل، ستون فقرات، ترمیم استخوان های شکسته.

صفر تا صد یک جراحی

برای انجام یک جراحی، پزشک باید دستیاران خود در اتاق عمل را انتخاب کند.بعد از انتخاب دستیاران، بیمار به اتاق عمل برده می شود و عمل آغاز می شود.جراح ارتوپد باید بسیار سریع و با تمرکز بالا کار را شروع کند و با وجود فضای پر از استرس بتواند روحیه خود و تیمش را در حین جراحی کنترل کند.برای اینکه در این رشته بتوانید بسیار موفق شوید باید با تکنولوژی حرکت کنید و متد های جدید را برای جراحی های مفصل و استخوان بکار بگیرید.

درمان بدون جراحی…

یک متخصص ارتوپد فقط از طریق جراحی به بهبود مشکلات بیماران نمی پردازد بلکه از روش های مختلفی مانند فیزیوتراپی، ورزش و داروهای مختلف به بهبود بیماری بیماران می پردازد.

برای گرفتن تخصص ارتوپد، باید اول در رشته پزشکی عمومی تحصیل کنید.

مشکلات قابل درمان

مشکلات مادرزادی که برای نوزادان تازه متولد شده ایجاد می شود مانند پر انگشتی یا پلی داکتیلی(انگشت اضافه در دست یا پا نوزاد) که توسط جراح ارتوپد برداشته می شود.

تفاوت رشته ارتوپدی فنی و ارتوپد

فردی که در رشته ارتوپدی فنی تحصیل کرده با آناتومی و فیزیولوژی بدن آشنا است.این آشنایی با فیزیک و اعضای بدن باعث می شود افراد این رشته بتوانند به تولید اندام مصنوعی بپردازند.

در بیماری هایی مانند قند خون ممکن است فرد یکی از اعضای خود مانند پا را از دست بدهد و برای جایگزین کردن آن نیاز به یک عضو مصنوعی دارد.این اعضای مصنوعی توسط متخصصان این رشته ایجاد می شود.

رشته ارتوپدی و رشته ارتوپد فنی

بازار کار رشته ارتوپدی

بازار کار رشته ارتوپد

نرخ بیکاری در رشته های مرتبط با پزشکی بسیار کم است و تا ۹۵ درصد فارغ التحصیلان رشته های تجربی مشغول به کار هستند.برای متخصص ارتوپد شدن راه طولانی پیش رو دارید از لحاظ درسی و بعد از ان نیز باید در این رشته ادامه دهید و کار کنید تا به یک فرد کار بلد و حرفه ای تبدیل شوید.

کار در رشته ارتوپد بسیار سنگین است و شاید برای همه مناسب نباشد و همچنین خطر اشعه ها نیز وجود دارد که می تواند در دراز مدت به شما آسیب وارد کند.

فضاهای کاری…

فضا های مختلفی وجود دارد که یک جراح از تازه کار تا حرفه ای می تواند در آن فعالیت کند.بیمارستان های خصوصی و دولتی، کلینیک های خصوصی و مطب شخصی.

افراد فارغ التحصیل اصولا برای شروع کار خود به دستیاری می پردازند.دستیار متخصصانی که سالها در این زمینه فعالیت کرده اند.این کار باعث می شود شما به صورت تکاملی و با استرس کمتر رشد کنید و بعدا به صورت مستقل برای خودتان کار کنید.

کار در خارج در رشته ارتوپد

در هر کجای دنیا که باشید به تخصص شما نیاز است.از مردمان یک روستای دور افتاده تا قلب شهر های پر جمعیت.یک متخصص کاربلد و حرفه ای می تواند در هر کشوری که خودش تمایل دارد مشغول به انجام وظیفه شود و خدمات خود را ارائه کند.

حقوق و درامد…

حقوق یک متخصص به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد و اصلا نمی توان یک رقم ثابت را اعلام کرد.این عوامل شامل سابقه کار، محل فعالیت و توانمند بودن یک متخصص متفاوت است.

متوسط حقوق اعلام شده برای متخصصان ارتوپد در خارج از کشور بیش از ۳۰۰ هزار دلار به صورت سالیانه است.

رشته ارتوپدی و رشته ارتوپد فنی

بازار کار رشته ارتوپد فنی

تحصیل در خارج در رشته ارتوپد

برای تحصیل در خارج شما می توانید به صورت بورسیه و غیر بورسیه تحصیل کنید.مزایای بورسیه شدن این است که نیازمند پرداخت شهریه و هزینه اجاره خانه یا خوابگاه نیستید.البته این شرایط نیازمند داشتن مدرک معتبر زبان مانند آیلتس و داشتن شرط معدل است.

نمره آیلتس شما بسته به نوع دانشگاه و کشور فرق می کند.

شرط معدل برای هر رشته و تخصص متفاوت است و بستگی به دانشگاه مورد نظر شما دارد.

روش دوم روش عادی و بدون بورسیه است.در این روش نیازمند داشتن آیلتس نخواهید بود اما شهریه و هزینه خوابگاه یا اقامت به صورت کامل بر عهده خود دانشجو است و موظف به پرداخت آن به دانشگاه مربوطه است.

بهترین دانشگاه ها…

بهترین دانشگاه های دنیا در این تخصص، قطعا دانشگاه های امریکا است.دانشگاه های ایالت کالیفرنیا و واشنگتن و پنسیلوانیا از بهترین دانشگاه های آمریکا در تخصص ارتوپد است که پذیرش در آنها باعث موفقیت شغلی شما در آینده خواد شد.

در ایران هم دانشگاه های تهران از جمله علوم پزشکی تهران و ایران برترین ها هستند.

مزایا و معایب رشته ارتوپدی چیست؟

رشته تحصیلی ارتوپدی یا جراحی ارتوپدی، شاخه‌ ای از پزشکی است که به تشخیص، درمان و پیشگیری از اختلالات و بیماری‌ های سیستم اسکلتی می‌ پردازد. این رشته دارای مزایا و معایب مختلفی است که در زیر گفته شده اند:

مزایای رشته ارتوپد

۱. تاثیر مثبت بر کیفیت زندگی

ارتوپدی می‌ تواند به بهبود حالت فیزیکی و کیفیت زندگی افراد کمک کند. جراحی‌ های ارتوپدی ممکن است باعث کاهش درد، بهبود حرکت و استقلال فیزیکی شوند.

۲. پیشرفت فناوری

ارتوپدی از پیشرفت‌ های تکنولوژی و فناوری برای انجام جراحی‌ های پیشرفته و موثر استفاده می‌ کند.

۳. تنوع کاری

ارتوپد ها می‌ توانند در حوزه‌ های مختلفی از جراحی ارتوپدی فعالیت کنند، از جمله جراحی مفاصل، جراحی استخوان و جراحی اعصاب.

۴. دآمد زیاد

ارتوپدان به طور عمومی به دلیل تخصص بالا و جراحی‌ های پیچیده‌، مبالغ و درامد خیلی خوبی را تجربه خواهند کرد.

معایب رشته ارتوپد

۱. مسئولیت بالا

ارتوپد ها مسئولیت بزرگی در تشخیص و درمان بیماران دارند و اشتباه در این زمینه می‌ تواند عوارض جدی داشته باشد.

۲. ساعات کاری طولانی

ارتوپد ها اغلب نیاز به ساعات کاری طولانی و شیفت‌ های شبانه داشته باشند، به خصوص در مواقع اورژانسی.

۳. فشار روحی

ارتوپدی به دلیل جدی بودن برخی از مواقع و وضعیت‌ ها، معمولا با فشار های روحی زیادی همراه خواهد بود.

۴. پیشرفت آهسته

تبدیل شدن به یک ارتوپد و دستیابی به تخصص در این حوزه زمان‌ بر است و نیاز به آموزش های طولانی و کسب تجربه کافی دارد.

آیا این رشته برای من مناسب است؟

رشته پزشکی قطعا رشته ای سخت است و تخصص در یکی از شاخه های پزشکی نیز سخت تر است.برای متخصص شدن در هر یک از شاخه های پزشکی نیاز است که تمام وجودتان را بگذارید.

وقتی یک فرد همه زندگی اش را وقف یک کار کند، از دیگر مسائل باید فاصله بگیرد که شاید شما جز آن دسته نباشید.مسائلی مانند کنار خانواده بودن، ازدواج کردن و ارتباط دائم داشتن با فرزند خود و دیگر مسائل که در این مسیر همراه شما نخواهند بود.

پس اگر فردی هستید که می توانید خودتان را وقف اینکار کنید، این رشته برای شما بسیار مناسب است.

پایان معرفی رشته ارتوپد


 

خدمات ارائه شده در سایت دانش پژوه، شما محصل ها و کنکوری ها را به موفقیت در کنکور می رساند.

همچنین شما مشاوران و معلمان را به موفقیت در مشاوره و تدریس می رساند.

 

جهت آشنایی و استفاده از خدمات رایگان سایت دانش پژوه، به لینک زیر بروید

خدمات سایت

ارسال یک پاسخ