اکنون ثبت نام کنید

ورود

فراموشی کلمه عبور

رمز را فراموش کردید ؟ لطفا ایمیل را وارد کنید تا لینک تغییر کلمه عبور به ایمیل شما ارسال شود.

ورود

اکنون ثبت نام کنید

ترتیب تست زدن و پاسخگویی به سوالات دروس عمومی و تخصصی در کنکور | دانش پژوه

بسیار مهم است که سوالات کنکور را با کدام درس شروع کنید و با کدام درس به اتمام برسانید. ترتیب تست زدن در کنکور و انتخاب اولین درس در روند ادامه تست زنی شما بسیار موثر است. تست زنی دروس عمومی باید با اصول خاصی صورت گیرد.همین طور تست زنی دروس تخصصی نیز باید به همین گونه باشد.در ادامه اصولی را به شما می گوییم که با رعایت کردن آن می توانید در کنکور بدرخشید.

ترتیب تست زدن در کنکور

پاسخ دهی به سوالات کنکور به سبک های متفاوتی ممکن است رخ دهد.اما یک سبک جامع برای پاسخ دهی به سوالات وجود دارد که شما می توانید از آن استفاده کنید و نتیجه خوبی را بگیرید.

دفترچه دروس عمومی:

اولین دفترچه ای که به شما می دهند، دفترچه دروس عمومی است.بعد از اتمام زمان پاسخ دهی، دفترچه دروس تخصصی به شما داده می شود و دفترچه عمومی از شما گرفته می شود.پس شما چاره ای جز شروع کنکور خود با دروس عمومی ندارید و باید کنکو را با تست زنی دروس عمومی شروع کنید.

دفترچه عمومی دارای ۴ درس است. درس ادبیات، عربی، دین و زندگی و زبان انگلیسی است که به همین ترتیب گفته شده در دفترچه وجود دارند.

چگونه دروس عمومی برای برای کنکور بخوانیم؟

هرکدام از این دروس دارای ۲۵ سوال هستند که ضریب

ادبیات ۴

عربی ۲

دینی ۳

زبان ۲

متوجه شدید که درس ادبیات از بالاترین ضریب برخوردار است که قطعا مهم ترین درس در دفترچه عمومی است.بعد از درس ادبیات، درس دین و زندگی در کنکور مهم است چون دارای ضریب ۳ است.

از میان دو درس عربی و زبان که هردو دارای ضریب یکسان هستند، عربی اهمیت بیشتری دارد زیرا در درس عربی میانگین کلی کنکوری ها پایین تر است.

  • میانگین درصدی دروس چیست؟

میانگین درصدی به این معنی است که تعداد افراد کمتری می توانند آن درس را صد بزنند یا درصد قابل توجهی در آن کسب کنند. هرچقدر افراد بیشتری بتوانند در یک درس درصد بالاتری بزنند، میانگین درصدی آن درس بالاتر می رود.

کنکوری ها در درس زبان درصد های بالاتری کسب می کنند که این به معنی تاثیر کمتر زبان نسبت به درس ادبیات است است.

نقاط قوت شما چیست؟

از میان این چهار درس عمومی، باید بدانید که کدام درس برای شما ساده تر و کدام یک سخت تر است.

نقاط قوت همیشه می توانند اعتماد به نفس شما را افزایش دهند. اگر از درسی که در آن قوی هستید شروع کنید، هم اعتماد به نفس می گیرید برای مابقی دروس هم زمان کمتری از شما گرفته می شود و می توانید در درس ضعیف تر از آن استفاده کنید.

پس ترتیب تست زدن در کنکور را بر اساس نقاط قوت خود انجام دهید.

  • چرا از نقاط ضعف شروع نکنیم؟

فرض می کنیم شما در درس عربی ضعیف تر از مابقی دروس هستید. اگر از عربی شروع کنید و نتوانید سوالات آن را به خوبی حل کنید، ناامید و دل زده خواهید شد و انگیزه را برای دیگر دروس عمومی از شما می گیرد.

سرعت تست زنی شما در دروس ضعیف تر کمتر از دروسی است که در آن قوی هستید. وقتی سرعت شما پایین باشد زمان نیز بیشتر هدر می رود و این هدر رفتن زمان به شما استرس می دهد.پس سعی کنید از نقاط قوت خود شروع کنید تا به نقاط ضعف خود برسید.

ترتیب تست زدن دروس عمومی در کنکور

تست زنی دروس عمومی و تخصصی

تکنیک پیله:

برخی سوالات وجود دارند که شما تا نصف حل آن را می روید اما نمی توانید به جواب آخر برسید. آنجا است که شما روی آن سوال می مانید و پیله می کنید که باید آن را حل کنم. شاید شما به جواب برسید اما زمانی که از شما گرفته می شود ارزش حل آن سوال را از دست می دهد.

اگر سوالی را نمی توانید حل کنید یا حل آن طولانی است ترجیحا آن را رها کنید و به سراغ الباقی سوالات بروید زیرا کنکور فقط همان یک سوال را ندارد.

دروس تخصصی:

 هر رشته ای که باشید دروس تخصصی متفاوتی وجود دارند. شما باید از همان تکنیک نقاط قوت و تکنیک پیله نکردن نیز در دروس تخصصی استفاده کنید.

در دروس تخصصی سوالات سخت، متوسط و آسان وجود دارند که با استفاده از یکسری تکنیک ها باید این سوالات را شناسایی کنید و در زمان درست به ان ها پاسخ دهید.

بیشتر بخوانید: تکنیک تست زنی در کنکور

تکنیک شک:

شک داشتن همیشه می تواند کار را برای شما سخت کند، به خصوص در کنکور. اگر زمان گذاشتید و یک سوال را حل کردید و گزینه آن را در پاسخنامه وارد کردید، دیگر به آن سوال شک نکنید و به سراغ سوالات بعدی بروید زیرا شک کردن شما را سردرگم می کند و حتی ممکن است باعث شود پاسخ غلط را با پاسخ صحیح جابجا کنید و درصد منفی بگیرید.

هدف اصلی طراحان کنکور همین است که شما را به شک بیندازند زیرا شک باعث می شود شما روی یک سوال بیشتر وقت بگذارید که این باعث اتلاف وقت خواهد شد.

طمع نکن!!

همیشه طمع کردن بها دارد. طمع کردن در کنکور نیز از این قاعده مستثنی نیست.در حل برخی سوالات به دو گزینه می رسید که پنجاه پنجاه هستید و نمی دانید از بین دو گزینه کدام جواب صحیح است.

اگر طمع و ریسک کنید و یک گزینه را انتخاب کنید ممکن است به جواب صحیح برسید اما به همان نسبت نیز ممکن است درصد منفی کسب کنید.

ما به کنکوری ها پیشنهاد میکنیم از خیر سوالات پنجا پنجاه بگذرند و فقط روی سوالاتی ریسک کنند که احتمال پاسخ صحیح از بین دو گزینه ۹۰ درصد باشد.یعنی تا زمانی که ۹۰ درصد روی یک گزینه اطمینان ندارید ان را وارد پاسخنامه نکنید.

پس ریسک کمتر از نود درصد در کنکور ممنوع است


در سایت دانش پژوه فرصت های زیادی برای دو قشر محصل و معلم وجود دارند

اگر محصل باشید می توانید مشکلات درسی و تحصیلی خودتون رو در دانش پژوه بپرسید

اگر معلم و مشاور باشید می توانید به حل مشکلات محصلان و کنکوری ها بپردازید.

فعالیت کردن برای مشاوران و معلمان مزایای بسیار زیادی را به همراه دارد. در دانش پژوه فقط پرسش و پاسخ رخ نمی دهد بلکه بسیاری خدمات دیگر برای مشاوران و مهلمان و کنکوری ها نیز وجود دارند.

همین حالا از خدمات و مزایای استفاده از سایت آشنا شو

ارسال یک پاسخ