اکنون ثبت نام کنید

ورود

فراموشی کلمه عبور

رمز را فراموش کردید ؟ لطفا ایمیل را وارد کنید تا لینک تغییر کلمه عبور به ایمیل شما ارسال شود.

ورود

اکنون ثبت نام کنید

نمیدونم به چی علاقه دارم – چگونه علاقه ام را پیدا کنم؟

از سردرگمی های هر فرد در زندگی اش ندانستن علاقه اش است. خیلی افراد می گویند نمیدونم به چی علاقه دارم و نمیدونم چگونه باید علاقه ام را پیدا کنم.

در اینجا به صورت کامل توضیح داده ایم که چگونه علاقه خود را پیدا کنید و پاسخ به این که اگر به دانشگاه رفتن علاقه نداشته باشید باید چه کار کنید.

علاقه، شرط اول

همیشه شرط اول برای داشتن یک زندگی شاد و خوشبخت بودن، علاقه داشتن به شغل است. اگر کسی به شغل خود علاقه نداشته باشد مسیر برایش دردناک خواهد بود.

علاقه فقط به شغل نیست و باید به هرکاری که می خواهید انجام دهید علاقه داشته باشید.

از رشته تحصیلی تا ازدواج و انتخاب شغل باید از روی علاقه باشد. اگر میبینید برخی افراد زندگی شادی دارند به این خاطر است که با فرد مورد علاقه خود ازدواج کرده اند و در شغل مورد علاقه خود در حال کار هستند و در دانشگاه وارد رشته دلخواه خود شده اند.

اما سوالی که پیش آمده و قرار است راجب آن حرف بزنیم این است که افراد می گویند ما به چیزی علاقه نداریم یا نمیفهمیم به چه چیزی علاقه داریم، چه کنیم؟

نمیدونم به چی علاقه دارم!!

اگر در این برهه از زندگی گیر کرده اید باید بگوییم نگران نباشید. اصولا همه افراد به این مشکل برخورده اند و در نهایت پاسخی برای سوال خود پیدا کرده اند.

علت گیج شدن ما این است که درگیر می شویم و این درگیری نمی گذارد که ما درست فکر کنیم و علاقه خود را پیدا کنیم. حالا باید بدانید که چگونه باید علایق خود را پیدا کنید و چگونه باید عمل کنید تا علایق خود را به نتیجه برسانید.

چگونه علاقه ام را پیدا کنم؟

در این مقاله می خواهیم علاقه را در رشته تحصیلی و شغل مورد علاقه بررسی کنیم و به این سوال که چگونه علاقه ام را پیدا کنم پاسخ دهیم.

  • علاقه به رشته تحصیلی

در انتخاب رشته سال نهم شما باید رشته خود را انتخاب کنید تا به صورت تخصصی تر ادامه تحصیل دهید. اگر در انتخاب رشته، رشته مورد علاقه خود را انتخاب نکنید کار اندکی سخت می شود.

فرض می کنیم شما آزاد هستید هر رشته ی را که می خواهید انتخاب کنید. اما شما نمی دانید به چه رشته ای علاقه دارید، باید چه کرد؟

اولین کاری که باید انجام دهید این است که شروع به تحقیق در مورد رشته های مختلف کنید.

این تحقیق می تواند اینترنتی و حضوری باشد. به صورت اینترنتی می توانید کتاب ها و موارد مورد تدریس در آن رشته را پیدا کنید و می توانید به صورت حضوری از افرادی که رشته های مختلفی را انتخاب کرده اند و فارغ التحصیل شده اند بپرسید و نظر آن ها را گوش کنید.

بعد از انجام این تحقیقات باید ببینید روحیه شما با کدام رشته سازگار تر است و آن را انتخاب کنید.

خیلی وسواس نداشته باشید و انتخاب کنید زیرا بعد از یکسال تحصیل در صورت ارتباط برقرار نکردن با دروس آن رشته یا عدم علاقه، می توانید از تغییر رشته در دبیرستان استفاده کنید.

چگونه رشته دانشگاهی مورد علاقه ام را پیدا کنم

بعد از دوره دبیرستان یا متوسطه دوم وقت کنکور دادن است. باید این سوال را از خودتان بپرسید که آیا قصد ادامه تحصیل دارید یا می خواهید برای خودتان کار کنید؟

اگر جواب شما این است که می خواهید برای خودتان شغل ایجاد کنید باید این سوال را بپرسید آیا برای ایجاد این شغل نیاز به تحصیلات دانشگاهی است؟

این سوال و جواب ها می تواند مسیر واقعی و مورد علاقه شما را مشخص کند و از اتلاف وقت شما جلوگیری کند.

خیلی از افراد هستند بدون اینکه این سوالات را از خودشان بپرسند قدم بر می دارند و بعد بررسی می کنند و می بینند که کلی مسیر را بیهوده رفته اند.

برای مثال کسی که علاقه به آشپزی دارد دلیلی ندارد در دانشگاه وارد رشته مهندسی مکانیک شود!!

این درس خواندن چیزی جز اتلاف وقت نیست. کسی که می خواهد پزشک شود و علاقه به جراحی قلب دارد چرا باید وارد رشته انسانی شود و در دانشگاه رشته حقوق بخواند؟

بیشتر بخوانید: معرفی رشته های دانشگاهی

پس سوالات سازنده می تواند زندگی شما را بسازد و علایق شما را مشخص کند.

تست کردن شاخه های مختلف

شاید بگویید هنوز نمی فهمم به چه رشته ای یا شغلی علاقه دارم، باید یک خبر خوب دهیم اما اندکی زمان شما را می گیرید اما بهتر از این است که در مسیر اشتباه به صورت دائمی قدم بردارید.

پریدن از شاخه ای به شاخه دیگر یکی از بهترین روش هایی است که با استفاده از آن می توانید زمینه مورد علاقه کاری خود را پیدا کنید.

امتحان کردن زمینه های مختلف و شغل های مختلف می تواند شما را در نهایت به شغل مورد علاقه اتان هدایت کند.

اگر همینجور در خانه بشینید و دائم فکر کنید که به چه چیزی علاقه دارید و بعد از رسیدن به پاسخ، آن را انجام دهید باید بگوییم وقت خودتان را بیهوده تلف نکنید.

حتما و حتما باید حرکت کنید و اولین قدم را بردارید زیرا با برداشتن اولین قدم هم اعتماد به نفس شما بالاتر می رود هم می توانید با تست کردن موارد مختلف بفهمید که واقعا به چه شغلی علاقه دارید.

چه شغلی انتخاب کنیم؟(بیشتر بخوانید)

سن شما چقدر است؟

بحث سن در امتحان شاخه های مختلف خیلی مهم است. اگر سن شما اندکی زیاد است زمان این را ندارید که ده شاخه مختلف را امتحان کنید.  بنابراین باید اندکی عمیق تر فکر کنید و دو الی سه موضوع را انتخاب کنید و آن ها را پیگیری کنید تا به این برسید که به چه چیزی علاقه دارید.

نمیدانم به چی علاقه دارم. چگونه علاقه خود را پیدا کنیم

نمیدونم به چی علاقه دارم

همراه نشدن با جامعه

بهترین قسمت این مقاله دقیقا همینجاست. اگر به این توصیه گوش دهید بسیار کار برای شما آسان خواهد شد. مثال می زنیم

وقتی می خواهید در کلاس نهم انتخاب رشته کنید سراغ بزرگ تر ها می روید زیرا سنتان کم است و از آن ها می خواهید به شما بگویند که چه رشته ای را بروید و آن ها بر اساس موارد مختلف شما را راهنمایی می کنند. یکی از چیزایی که معیار قرار می دهند این است که وارد رشته ای شوید که پول داخلش باشد!!

و این از سمی ترین چیز هایی است که باعث می شود شما وارد شغل مورد علاقه خود نشوید زیرا جامعه این ذهنیت را در شما شکل داده است که فقط در برخی شغل ها پول است و در رشته مورد علاقه شما پولی نیست!

اگر اندکی توجه کنید در زمینه های کاری مختلف در سراسر جهان افرادی هستند که دارند در ابعاد بالا ثروت می سازند، چرا؟ زیرا در کارشان متخصص هستند.

شما هم در زمینه مورد علاقه خودتان متخصص شوید، آن وقت می توانید بی نهایت ثروت بسیازید.

به نقاشی علاقه دارید، می گویند در نقاشی پول نیست؟ نقاش حرفه ای شوید قطعا پولدار می شوید. در گوگل یک سرچ ساده بزنید و ببینید که تابلو های نقاشی نقاش های نسل جدید دارند با چه قیمتی فروش می روند.

این فقط نقاشی بود، تمامی زمینه های شغلی و کاری همچین پتانسیلی دارند و هستند افرادی که دارند از شغل هایی که می گویند در آن ها پول نیست بسیار زیاد پول می سازند.

چگونه بدانم به چه چیز هایی علاقه دارم؟

نمیدونم به چی علاقه دارم سوالی معروف است. پیدا کردن علاقه برای برخی افراد ساده و برای برخی افراد پیچیده است. به صورت کلی با توجه به موارد زیر می توانید علایق خود را پیدا کنید.

آزمون تجربیات مختلف

تجربه و امتحان کردن چیز های مختلف مانند هنر ها، موسیقی، ورزش ها و فعالیت‌ های مختلف کمک می‌ کند تا ببینید کدام چیز ها برایتان جذاب است.

توجه به احساسات و احساسات درونی

وقتی یک فعالیتی را انجام می دهید، توجه کنید که آیا در زمان انجام دادنش حس خوبی دارید یا خیر. اگر حس خوبی دارید و زمان را متوجه نمی شوید یعنی به آن علاقه زیادی دارید.

توجه به زمان سپری شده با لذت

در زمان انجام یک کار، زمان بسیار مهم است. اگر می توانید زمان زیادی یک کار را انجام دهید بدون اینکه خسته شوید، یعنی علاقه شما به آن موضوع بسیار زیاد است.

پیگیری 

اگر با یک چیزی به اصلاح ارتباط گرفتید، پیگیر آن باشید تا با جزئیات آن روبرو شوید تا مطمعن شوید علاقه شما به آن واقعی است یا خیر.

گفتگو و تبادل نظر با دیگران

صحبت با دوستان و آشنایان درباره علایقشان و به اشتراک گذاری تجربه ها با یکدیگر می تواند مسیر را برای شما واضح تر کند.

همیشه مهم است که موارد مختلف بررسی شوند و امتحان شوند. علایق ما با گذشت زمان هم تغییر می‌ کنند، پس امکان دارد که علاقه‌ های جدید پیدا کنید یا علاقه‌ های قدیمی‌ شما تغییر کند.

سخن پایانی ( چگونه علاقه ام را پیدا کنم )

به این حرف ها گوش ندهید که حتما باید وارد دانشگاه شوید تا موفق شوید. اگر علاقه به شغل آشپزی دارید وارد زمینه کاری آشپزی شوید و کم کم پیشرفت کنید.

اگر علاقه به رشته های پزشکی و یا مهندسی دارید وارد دانشگاه شوید. با تمام وجود آن رشته را تا جایی که به نقطه اوج برسید ادامه دهید.

علاقه خود را با موارد گفته شده در متن مقاله پیدا کنید. هر چیزی که در مسیر شما نیست را حذف کنید تا بتوانید در کار خود بهترین باشید. وقتی بهترین باشید و متخصص باشید در آن شغل، می توانید به نتایج مالی بسیار بزرگی برسید.

پایان مقاله نمیدونم به چی علاقه دارم


پرسیدن سوالات و رفع اشکال از اساسی ترین مشکلات دانش آموزان و کنکوری هاست. این فضا ایجاد شده است تا شما بتوانید به راحتی رفع اشکال کنید و مشکلات خود ار حل کنید.

تمامی سوالات توسط مشاوران و معلمانی که علاقه به کمک کردن به محصلان دارند پاسخ داده می شوند.

ویژگی اصلی سایت دانش پژوه این است که باعث آشنایی محصلان با معلم ها و مشاور ها می شود و می توانید بهترین ها را پیدا کنید.

مزایای دانش پژوه برای پاسخ دهندگان + آشنایی با خدمات

ارسال یک پاسخ