اکنون ثبت نام کنید

ورود

فراموشی کلمه عبور

رمز را فراموش کردید ؟ لطفا ایمیل را وارد کنید تا لینک تغییر کلمه عبور به ایمیل شما ارسال شود.

ورود

اکنون ثبت نام کنید

معرفی رشته آمار: بازار کار، درآمد، گرایش های کارشناسی ارشد | دانش پژوه

معرفی رشته آمار در این مقاله به صورت مفصل شما را با بازار کار رشته آمار و گرایش های کارشناسی ارشد رشته آمار آشنا می کند تا بتوانید با چشمان باز دست به انتخاب بزنید که نتیجه این انتخاب خوب، یک موفقیت بزرگ و پایدار است.

هدف و تعریف رشته آمار

هدف اصلی رشته آمار، مدیریت و طبقه بندی کردن اطلاعات به صورت ارقام و اعداد است تا با این روش بتوانیم دسترسی ساده تری به انواع اطلاعات از کوچکترین سطح تا بالاترین سطح را داشته باشیم.

گرایش ها

کارشناسی

در مقطع کارشناسی گرایشی وجود ندارد و شما باید یک دوره  4 ساله را برای گرفتن کارشناسی خود طی  کنید.

ارشد آمار

در مقطع کارشناسی ارشد رشته آمار با ۶ گرایش سروکار دارید که برخی از آنها تازه ایجاد شده اند و به صورت محدود در برخی دانشگاه ها تدریس می شوند.

  • آمار بیمه

همانطور که از اسم این گرایش پیداست به بررسی و کاربرد رشته آمار در بیمه می پردازد.گرایش امار بیمه تا مقطع ارشد قابل تحصیل است و دانشگاه های ایران، دکتری این رشته را تدریس نمی کنند.(گرایشی بسیار محدود از نظر پذیرش و ظرفیت)

  • آمار ریاضی

هدف اصلی گرایش آمار ریاضی توسعه دادن یک رشته به صورت تئوری و نظری است.گرایش امار ریاضی از ظرفیت بالا برخوردار است و اکثر دانشگاه ها این گرایش را تا مقطع دکتری ارائه می دهند.

  • آمار رسمی

در این گرایش نوپا آمار و اطلاعات بدست امده توسط دولت که برای امور مدیریتی استخراج می شود اموزش داده می شود.در ضمن این گرایش در حال حاضر فقط در دانشگاه علامه طباطبایی ارائه و تدریس می شود.

  • آمار زیستی

در این گرایش، کاربرد آمار در بخش علوم زیستی و پزشکی به دانشجویان آموزش داده می شود.این گرایش تا مقطع دکتری در ایران و در دانشکده پزشکی ارائه می شود.

  • آمار اقتصادی و اجتماعی

گرایش امار اقتصادی و اجتماعی به کاربرد و بررسی رشته آمار در دیگر علوم ها می پردازد.در این گرایش فقط می توانید تا مقطع ارشد تحصیل کنید چونکه در دانشگاه های ایران، دکتری این گرایش ارائه نمی شود.

دکتری

گرایش های آمار در مقطع دکتری بسیار محدود است(اغلب گرایش ها) به این علت که یا در برخی دانشگاه ها ارائه می شوند یا تازه ارائه شده اند و در حال گذراندن دوره آزمایشی اند.اما برای گرفتن مدک دکتری می توانید به دانشگا های خارج از کشور بروید و تحصیل کنید.در ادامه به تحصیل در خارج از ایران نیز می پردازیم.

برخی وظایف یک کارشناس آمار

ایجاد فرم های آماری

تهیه و تولید گزارش های تحلیلی

تجزیه و تحلیل کردن داده های نرم افزار

ایجاد بانک اطلاعاتی برای سازمان ها و مدیریت و نگهداری از آن

نظارت و بررسی بر صحیح بودن اطلاعات آماری مربوط به پرسنل ها

بازار کار+درامد

هر موسسه و یا سازمان های دولتی و خصوصی نیاز به آمارگیری از بخش های مختلف خود دارد.همین امر باعث شده هر شرکت به حداقل یک کارشناس آمار نیاز داشته باشد.به همین دلیل بازار کار رشته آمار وضعیت نسبتا خوبی دارد.

برای موفقیت در بازار کار رشته آمار نیازمند یادگیری نرم افزار های اماری هستید و اگر بر نرم افزار های این رشته مسلط باشید، به راحتی می توانید به بازارکار این رشته راه پیدا کنید.

یک کارشناس آمار می تواند در بخش های مختلف یک سازمان به فعالیت بپردازد.بخش هایی مانند تحقیقاتی، روابط عمومی و مدیریتی.

سازمان هایی که یک کارشناس امار می تواند در ان فعالیت کند عبارتند از بانک ها، بیمه ها، وزارت کار، اقتصاد و داراریی، سازمان آمار و هر سازمانی دیگری که نیازمند به فارغ التحصیلان رشته امار می باشد.

بدیهی است که با داشتن مدرک فوق لیسانس به بالا، میتوانید در دانشگاه نیز تدریس کنید.

معرفی درآمد و گرایش های ارشد رشته آمار

معرفی کارشناسی ارشد رشته آمار

تحصیل در خارج

آمار یک رشته محدود نیست و در تمام شرکت ها و سازمان های جهان کاربرد بسیار دارد.بهترین کشور ها برای تحصیل و یا کار در خارج، کشورهای اروپایی هستند.شما با داشتن مدرک زبان آیلتس با نمره حداقل ۶، می توانید بورسیه دانشگاه های خارج از کشور شوید و در آنجا تحصیل کنید.

همچنین بدون مدرک معتبر زبان هم می توانید وارد دانشگاه های خارج از کشور شوید اما موظف به پرداخت شهریه و هزینه های اقامت به صورت تمام و کمال هستید.

کار در خارج:

کار کردن در خارج از کشور در رشته آمار کاملا امکان پذیر است.هر کشوری نیاز به رشته آمار دارد، هر ارگان و هر شرکت.درامد شما در خارج از کشور به یورو و دلار است.اگر در ایران هستید و قصد داردید در خارج از ایران کار کنید باید مدارک تحصیلی خود را ترجمه و معادل سازی کنید و برای شرکت ها و کارفرمایان بفرستید.اگر تایید شوید و دعوت به مصاحبه شوید، می توانید در آن شرکت کار کنید و در آن کشور اجازه اقامت داشته باشید.

رتبه قبولی مورد نیاز…

رشته آمار رشته پرطرفداری نیست و به این دلیل رقابت در آن بسیار کم است.البته رقابت در دانشگاه های سطح اول کشور در هر رشته ای همیشه وجود دارد.رتبه قبولی مورد نیاز برای رشته آمار مانند دیگر رشته ها به موارد دیگری غیر از رتبه بستگی دارد.مواردی مانند سهمیه و بومی بودن و معدل دیپلم شما.دانشگاه تهران در سال ۹۹ تا رتبه ۶ هزار کشوری در سهمیه منطقه یک دانشجو پذیرش کرده است.دانشگاه اراک تا رتبه ۷۶ هزار کشوری با سهمیه منطقه سه و دانشگاه قم تا رتبه ۶۵ هزار کشوری با سهمیه منطقه دو دانشجو پذیرش کرده اند.

آیا این رشته برای من مناسب است؟

در معرفی رشته آمار متوجه شدید که مهم ترین درس در رشته آمار، درس ریاضی است چونکه تمامی اطلاعات بر مبنا و اساس مدل های ریاضی است.داشتن منطق، حوصله و ذهنی قوی پیش نیاز موفقیت در این رشته است.همچنین باید بتوانید با نرم افزار های مرتبط با آمار به خوبی کار کنید.نرم افزار هایی مانند اکسل یا spss.

پایان معرفی رشته آمار


استفاده کردن از خدمات سایت دانش پژوه برابر است با موفقیت در تحصیل برای محصلان و موفقیت در مشاوره و تدریس برای مشاوران و اساتید.

محصل هستید یا کنکوری؟ قطعا سوالات درسی و مشکلات تحصیلی زیادی دارید.سایت دانش پژوه در اختیار شماست تا سوال هایتان را در آن بپرسید.

مشاور هستید یا معلم؟ یا فردی هستید که دوست دارید در زمینه مشاوره و تدریس فعالیت کنید؟دانش پژوه در اختیار شماست تا به سوالات موجود در آن پاسخ دهید.

پاسخ دادن برای شما مزایای زیادی را در بر دارد

برای آشنایی و استفاده از این خدمات رایگان، به لینک زیر مراجعه فرمایید

خدمات سایت

ارسال یک پاسخ